Om

 

 

Typehuse Vi laver flisearbejde i omkring 60 - 80 typehuse om året. Vi har opgaverne som underentrepenør.

 

 

Der er forskellige traditioner og løsninger hos de forskellige firmaer og det er for en stor del dem der vælger de løsninger der bliver lavet i de enkelte huse.

 

Vi byder selvfølgelig ind i det omfang det er nødvendigt hvor vi kan fornemme at et praktisk indput fra flisemureren var på sin plads.

 

 

Vi ser positivt på at der også er en dialog mellem bygherren og os. Så eventuelle egne detaljer kan komme med mens arbejdet udføres. Bygherrerne har som regel haft en dialog med tegnestuerne omkring detaljerne og det er tit en stor hjælp for os hvis vi ved hvad bygherrens forventning til det færdige resultat er og ikke bare en note i materiale beskrivelsen. Fuge bredde, fuge farve, løsning i bruse nicher osv.

Der er stor efterspørgsel på store fliser og små fuger på 1 - 2 mm. For at kunne udføre den type flisearbejde er man nødt til at stille store krav til dels underlaget men også limen samt selve flisen.

Det er mest optimalt at bruge kantskårne fliser som dog er lidt dyrere, men også langt mere præcise end andre lidt billigere typer med runde eller knap så markerede kanter. Hvis man har spring på 1 - 1,5 mm i bredden samt hvis de ikke er 100% vinkelrette, løber vi ind i problemer med det visuelle med så små fuger som 1-2 mm. Vi benytter i stor udstrækning et nivellerings system fra Raimondi der mindsker risikoen for niveau forskelle fliserne imellem. Det er dog ikke et vidundermiddel der kan kurere alle skævheder i gulvene eller krumning i en 60 x 120 cm flise.

CV

  • Udlært murer hos Carl Petersen og Sønner. 2 Februar 1984
  • 1985 - 86 - 87 Arbejdede som murer i Oslo. En del flisearbejde
  • 1988 - 89 - 90 Arbejdede i London 90% flisearbejde. Bl. andet i dokkerne samt et par badeværelser for Morten Frost.
  • 1991 startede selvstændigt i Danmark, Vejle. Blandet murer arbejde, reparationer og flisearbejde. En del marmor og granit arbejde.
  • 2000 - 2007 arbejdede som lønmodtager i et lands dækkende typehusfirma.
  • 2008 startede jeg igen selvstændig med den virksomhed jeg har nu.

Keld Markussen Løgballevej 5, 7140 Stouby. Lager: Juelsminde Erhvervspark. E mail. keldmarkussen@kmflisemester.dk tlf 61 70 46 89 CVR: 15 29 79 80